Η ομάδα των Avengers θα «πετάξει» στο διάστημα - iefimerida.gr

Η ομάδα των Avengers θα «πετάξει» στο διάστημα

Η ομάδα των Avengers θα «πετάξει» στο διάστημα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ομάδα των γνωστών υπερηρώων, θα βρεθεί στο διάστημα αλλά όχι στo πλαίσιo κάποιας καινούριας ταινίας. Απλώς το The Avengers θα προβληθεί στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά 450 χιλιομέτρων πάνω από τη Γη.

Τα στούντιο της Marvel ανακοίνωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία με τη NASA ώστε η επιτυχημένη ταινία να προβληθεί στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό με κοινό το πλήρωμα του σταθμού. Η όλη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από το αρχηγείο της NASA στο Χιούστον.

Ο Διαστημικός σταθμός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε τροχιά 450 χιλιομέτρων πάνω από τη Γη.

«Το στούντιο έχει την τιμή να μοιραστεί την ταινία "The Avengers" με αυτούς που βρίσκονται στο διάστημα και εξερευνούν το σύμπαν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη NASA που διέθεσε την τεχνολογία της ώστε αυτή η ειδική προβολή να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα. Είναι μία προβολή που θα έκανε τον Τονι Σταρκ να ζηλέψει» είπε ο αντιπρόεδρος της Marvel Studios, Λουις ντ' Εσποζίτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ