Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Μπρένταν Ρότζερς - iefimerida.gr

Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Μπρένταν Ρότζερς

Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Μπρένταν Ρότζερς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπρένταν Ρότζερς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ αντικαθιστώντας στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων» τον Κένι Νταλγκλίς. Ο 39χρονος τεχνικός δήλωσε κατά την παρουσίασή του ευλογημένος από την ευκαιρία να προπονήσει μία σπουδαία ομάδα.

«Νιώθω ευλογημένος από την ευκαιρία που μου δόθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Τζον Χένρι, τον Τομ Βέρνερ και την FSG για την ευκαιρία να προπονήσω μία σπουδαία ομάδα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω πάνω στο εκπληκτικό πρότζετ που υπάρχει μπροστά μου. Υπόσχομαι να αφιερώσω την ζωή μου για να αγωνιστώ για τον σύλλογο και να υπερασπιστώ τις μεγάλες αρχές της Λίβερπουλ εντός και εκτός γηπέδου», δήλωσε ο Ρότζερς.

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός κατάφερε να οδηγήσει τη Σουόνσι στην Premier League, η οποία έγινε η πρώτη ομάδα από την Ουαλία που το κατάφερε, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε οι «κύκνοι» τερμάτισαν στην 11η θέση της Premier League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ