«Δεν τους λέω αντίο, το αντίο φέρνει μαζί του το παγωμένο αγέρι του για πάντα» - iefimerida.gr

«Δεν τους λέω αντίο, το αντίο φέρνει μαζί του το παγωμένο αγέρι του για πάντα»

«Δεν τους λέω αντίο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα «αποχαιρέτησε» ο διευθυντής Ειδήσεων του MEGA, Χρήστος Παναγιωτόπουλος τους 24 δημοσιογράφους και παραγωγούς του καναλιού που αποχώρισαν χθες καθώς δεν δέχθηκαν να μειωθούν οι αποδοχές τους.

Ο Διευθυντής Ειδήσεων του Mega, στο αποχαιρετιστήριο του μήνυμα, χαρακτήρισε τη μέρα ως ιδιαίτερα δύσκολη για τον ίδιο και ευχαρίστησε προσωπικά τους δημοσιογράφους «συνταξιδέψανε» μαζί για χρόνια και δέθηκαν με καλές και άσχημες στιγμές, με επιτυχίες και αποτυχίες.

«Προσέφεραν το περίσσευμα της γνώσης τους, του ταλέντου τους, της ψυχής τους» με θυσίες για το κανάλι που με τη σκληρή δουλειά τους το φέρανε στις πρώτες θέσεις της ενημέρωσης, αφού «δούλεψαν αργίες, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιές, Πάσχα, έκοψαν από τις άδειές τους μέρες για να μη λείπουν από το ρεπορτάζ, ξενύχτησαν στο δρόμο για να πάρουν μια δήλωση ή ένα πλάνο.»

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το κείμενο που ανήρτησε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος

«Η 31η Μαΐου είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα. Επιτρέψετε μου, λοιπόν, να γράψω δυο προσωπικά λόγια.

Αποχωρούν 24 δημοσιογράφοι, παραγωγοί και εργαζόμενοι στην υποστήριξη των Ειδήσεων από το Μega και τη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης, της οποίας είμαι επικεφαλής τα τελευταία εννέα χρόνια.

Οι συνάδελφοί μου φεύγουν αρνούμενοι να αποδεχθούν τη μείωση των αποδοχών τους -που η οικονομική δυσπραγία και του Μega επιβάλλει- και φοβούμενοι ότι στο μέλλον -αν αλλάξει επί τα χείρω ο νόμος, πράγμα καθόλου απίθανο- μπορεί να μην καταφέρουν να πάρουν το σύνολο της αποζημίωσής τους.

Θέλω και δημόσια να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτούς. Συνταξιδέψαμε επί πολλά χρόνια -με κάποιους 20 ή και 21- ζήσαμε πολλά, καλά και κακά, επιτυχίες και αποτυχίες.

Είχαμε γίνει μια οικογένεια. Με τις χαρές και τις λύπες, τις γκρίνιες και τα πειράγματα, τους τσακωμούς και τις αγκαλιές μας.

Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί χωρίς τη δική τους συμβολή τίποτα δεν θα είχαμε καταφέρει. Προσέφεραν το περίσσευμα της γνώσης τους, του ταλέντου τους, της ψυχής τους. Δούλεψαν αργίες, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιές, Πάσχα, έκοψαν από τις άδειές τους μέρες για να μη λείπουν από το ρεπορτάζ, ξενύχτησαν στο δρόμο για να πάρουν μια δήλωση ή ένα πλάνο.

Φεύγουν, παίρνοντας μαζί τους ένα κομμάτι της ζωής μου, ένα κομμάτι της ψυχής μου.

Δεν τους λέω «αντίο», το αντίο φέρνει μαζί του το παγωμένο αγέρι του «για πάντα». Και δεν θέλω αυτός ο αποχωρισμός να είναι παντοτινός.

Προτιμώ να τους πω «γειά χαρά. Και στο επανιδείν».

Μαρία Καρχιλάκη, Θάνος Πασχάλης, Αθηνά Κουφοπάνου, Μαρία Παπουτσάκη, Μαίρη Λαμπαδίτη, Δημήτρης Παπαντωνίου, Μαίρη Ορφανίδη, Ανδρέας Παπαδημητρίου, Σταμάτης Γιαννίσης, Γιώργος Θαναηλάκης, Κώστας Καζακόπουλος, Σταύρος Καπάκος, η Μαργαρίτα Βεργολιά και η Μαριλένα Γεραντώνη είναι μερικα από τα «ηχηρά» ονόματα που πέρασαν χθες την πόρτα του λογιστηρίου αποχαιρετώντας το Μεγάλο Κανάλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ