Οικολογικά αντικουνουπικά με συστατικά απο τη Μητέρα Φύση - iefimerida.gr

Οικολογικά αντικουνουπικά με συστατικά απο τη Μητέρα Φύση

Οικολογικά αντικουνουπικά με συστατικά απο τη Μητέρα Φύση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί με την καλή μας διάθεση θα πρέπει να εξοπλιστούμε με ένα σωρό αντικουνουπικά εξαρτήματα, πολλές φορές αμφιβόλου περιεχομένου και αποτελεσματικότητας. Την λύση στο πρόβλημα δίνουν πρωτοποριακές οικολογικές προτάσεις από τον χώρο της τεχνολογίας.

Πρόκειται για προϊόντα, όπως υποστηρίζει η εταιρεία Gaia, που δρουν χωρίς καμία επίπτωση στην υγεία, χωρίς οσμές, χωρίς χρήση χημικών ή τοξικών σκευασμάτων και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Καταρχήν, υπάρχει το «baby friend» το οποίο ουσιαστικά είναι μία ηλεκτρονική συσκευή που καταπολεμάει τα κουνούπια μέσω υπερήχων που, χρησιμοποιώντας μία συχνότητα 22-28 ΚΗz, έτσι ώστε να μην, είναι αντιληπτοί από το ανθρώπινο αυτί, αλλά ταυτόχρονα να «ζαλίζει» τα κουνούπια τα οποία θα απομακρύνονται από την περιοχή που λειτουργεί η συσκευή.

Μία εξίσου πρωτοποριακή πρόταση, είναι το «Mosquito click» με σύνθημα «τσίμπημα εσύ; κλικ εγώ», το οποίο βασίζει τη λειτουργία του στο πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο, που προέρχεται από την συμπίεση του χαλαζία. Όταν το χρησιμοποιήσετε στην περιοχή του τσιμπήματος, αυτή η μικρή ενέργεια αδρανοποιεί την αντίδραση της ισταμίνης που προκαλεί την φαγούρα και το πρήξιμο από το τσίμπημα, ενω έχει μεγάλη διάρκεια ζωής (εως και 3 χρόνια)

Τέλος, η Gaia παρυσιάζει και το «κόσμημα» της συλλογής της, το Mosquito Band, το οποίο είναι ένα μοντέρνο αντικουνουπικό βραχιόλι χωρίς χημικά. Φτιαγμένο από σιλικόνη, περιέχει φυσικό βιολογικό έλαιο κιτρονέλλας που λόγω της σιτρονελάλης και της γερανιόλης κρατάει μακριά τα κουνούπια και άλλα έντομα.

Η Gaia με την πρωτοποριακή της πρόταση και τα οικολογικά της προϊόντα δίνει πρακτικές και ανώδυνες λύσεις για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι χωρίς ενοχλητικά τσιμπήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ