ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν αναγνωρίζουμε τη Χρυσή Αυγή ούτε ως κόμμα ούτε ως πολιτικό αντίπαλο» - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν αναγνωρίζουμε τη Χρυσή Αυγή ούτε ως κόμμα ούτε ως πολιτικό αντίπαλο»

ανακοίνωση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι η παρουσία στελεχών του σε πάνελ που συμμετέχει η Χρυσή Αυγή οφείλεται μόνο στον εκλογικό νόμο και τις διατάξεις του ΕΣΡ.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ διευκρινίζει ότι η παρουσία στελεχών μας στο ίδιο «τραπέζι» τηλεοπτικού διαλόγου με μέλη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής δεν είναι δική μας επιλογή, αλλά απόρροια του εκλογικού νόμου και των διατάξεων του ΕΣΡ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπαίνει σε πολιτικό διάλογο με την Χρυσή Αυγή . Δεν τους αναγνωρίζουμε ως πολιτικό κόμμα ούτε καν ως πολιτικό αντίπαλο. Οι καταδίκες στελεχών τους για εγκληματικές ενέργειες, οι δολοφονικές επιθέσεις κατά μεταναστών, αριστερών αγωνιστών και συνδικαλιστών αποδεικνύουν – για άλλη μια φορά – ότι τα χιτλερικά σύμβολα και οι ακραία ρατσιστικές ιδέες, καλύπτουν συμμορίτικες πρακτικές βίας και απειλής κατά και των πιο στοιχειωδών δημοκρατικών ελευθεριών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για την υπεράσπιση των δημοκρατικών και πολιτικών ελευθεριών απέναντι στην ακροδεξιά απειλή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ