"Σενάριο στα όρια της εγκληματικότητας" η επιστροφή στη δραχμή - iefimerida.gr

"Σενάριο στα όρια της εγκληματικότητας" η επιστροφή στη δραχμή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρή γλώσσα διέψευσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, με αφορμή τα σενάρια που πυροδοτήθηκαν από δημοσίευμα του περιοδικού "spiegel" για έκτακτη σύσκεψη στο Λουξεμβούργο με τη συμμετοχή του Γ.Παπακωνσταντίνου η οποία πάντως απεκρύβη αρχικά από το υπουργείο Οικονομικών.«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να εμπλακεί σε σενάρια που αγγίζουν τα όρια της εγκληματικότητας», δήλωσε ο πρωθυπουργός στο Μεγανήσι Λευκάδας, στο τέταρτο συνέδριο για τους μικρούς δήμους. Για τη σύσκεψη στο Λουξεμβούργο είπε ότι ήταν "ενημερωτικού χαρακτήρα". Για τα σενάρια είπε ότι "έχουν τον στόχο να ενσπείρουν το φόβο για διάφορους λογους ενδεχομένως και κερδοσκοπικούς". "Είδαμε πόσοι κίνδυνοι παραμονεύουν τη χώρα ακόμηακόμη και προβοκάτσιες" τόνισε και πρόσθεσε ιότι μας έδειχναν να βρισκόμαστε μιαν ανάσα από την έξοδο του ευρώ. "Φυσικά κανένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει" τόνισε.

Παραδέχθηκε ότι αυτό το περιβάλλον της σεναριολογίας είναι αρνητικό για την ψυχολογία του ελληνικού λαού αλλά και για τον κάθε επενδυτή και καλώ όλους εντό και εκετός και κυρίως στην ΕΕ να αφησουν την Ελλάδα ήσυχη και ήρεμη να κάνει τη δουλειά της."

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ