Baby Guru, Φανταστικοί Ήχοι και δωρεάν μπάρμπεκιου σήμερα στο Six D.o.g.s. - iefimerida.gr

Baby Guru, Φανταστικοί Ήχοι και δωρεάν μπάρμπεκιου σήμερα στο Six D.o.g.s.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα, Σάββατο 7 Μαΐου το Six D.o.g.s θα στήσει ψησταριά στον πεζόδρομο της Αβραμιώτου από τις 7.30 το απόγευμα. Πιο αργά, κατά τις 9.30 στη σκηνή του θα ανέβουν οι Baby Guru για ένα δυναμικό live και το πάρτι θα συνεχιστεί μέχρι αργά με τους ρετρό-φουτουριστικούς ρυθμούς των Φανταστικών Ήχων.

Baby Guru

Δημιουργήθηκαν από 3 παιδικούς φίλους, μια βροχερή μέρα στα τέλη του 2009, σε ένα υπόγειο. Κουρασμένοι με την τυπική φόρμα μιας ροκ μπάντας, δίνουν έμφαση στον αυθορμητισμό και καλλιεργούν μια εμμονή με την κληρονομιά του Krautrock και τα πειραματικά κρουστά της Αφρικής. Παραμένουν αθεράπευτα γοητευμένοι από την αναλογική ζεστασιά της πρώτο-electronica και την ωμή δύναμη του garage punk, ενώ επιδεικνύουν μια κινητήρια άποψη για το ρυθμό και τους στίχους που ακροβατούν ανάμεσα στον άκρατο στοχασμό και το ντανταϊσμό.

Το 2010 περνάει με ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα και το “Yogi Sister” EP (vol.1), μια σειρά από πρωτόγονες ηχογραφήσεις τους, που προσφέρουν για δωρεάν download. Το 2011 επιστρέφουν δυναμικά με το ντεμπούτο album τους, από την Inner Ear, που κυκλοφόρησε στις 8 Μαρτίου.

www.myspace.com/babyguruband

Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ. To φαγητό είναι τσάμπα. Καλή μας όρεξη!

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι - Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ