Δυο πρώην σταρ της Disney συλλαμβάνονται για ληστεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Δυο πρώην σταρ της Disney συλλαμβάνονται για ληστεία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύντροφος του Τζάστιν Μπίμπερ, Σελένα Γκόμεζ και η Βανέσα Χάτζενς, συλλαμβάνονται από αστυνομικούς της Φλόριντα για απόπειρα ληστείας εστιατορίου. Όλα αυτά στα πλαίσια του Spring Breakers, το σέξι ντεμπούτο των δυο που ενθουσίασε το κοινό στις Κάννες.

«Είναι αυτό που χρειάζεται να κάνω για να με πάρουν σοβαρά ως ηθοποιό. Γιατί οι ρόλοι που επέλεγα μέχρι τώρα έμοιαζαν ο ένας με τον άλλο. Και όλο αυτό ήταν για μένα μια διαφορετική εμπειρία. Σκέψου ότι δεν είχα καπνίσει ποτέ τσιγάρο στην ζωή μου. Έπρεπε να μου δείξουν πως γίνεται».

Δυο πρώην σταρ της Disney συλλαμβάνονται για ληστεία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε η Σελένα Γκόμεζ για την συμμετοχή της στο Spring Breakers, μια ταινία για τέσσερις έφηβες που πάνε διακοπές στην Φλόριντα, ξεμένουν από λεφτά, μπλέκουν με τον έμπορο ναρκωτικών Τζέιμς Φράνκο και επιχειρούν να ληστέψουν ένα εστιατόριο.

Δυο πρώην σταρ της Disney συλλαμβάνονται για ληστεία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φαινομενικά όλο αυτό είναι ένας τρόπος για να δούμε 4 πρώην σταρ παιδικών σειρών (Σελένα Γκόμεζ, Βανέσα Χάτζενς, Άσλει Μπένσον και Ρέιτσελ Κορίν) να κυκλοφορούν με μπικίνι στην μεγάλη οθόνη, δηλαδή κάτι καθαρά ηδονοβλεπτικό και ελαφρά παιδοφιλικό.

Δυο πρώην σταρ της Disney συλλαμβάνονται για ληστεία [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το περίεργο είναι ότι, όταν οι παραγωγοί έδειξαν ένα τρίλεπτο preview της ταινίας κατά την διάρκεια του πρόσφατου φεστιβάλ των Καννών, το κοινό και οι κριτικοί ενθουσιάστηκαν.

Δυο πρώην σταρ της Disney συλλαμβάνονται για ληστεία [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Δυο πρώην σταρ της Disney συλλαμβάνονται για ληστεία [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ