Ίνδαλμα της μόδας, ετών 5 - iefimerida.gr

Ίνδαλμα της μόδας, ετών 5

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μην έχει καλά-καλά σταματήσει να εξαρτάται από πάνες και μπιμπερόν, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τις αναγνώστριες γυναικείου περιοδικού να την κατατάξουν μεταξύ των πιο καλοντυμένων γυναικών του κόσμου. H Suri, η κορούλα του Tom Cruise και της Katie Holmes είναι μόλις πέντε ετών αλλά έχει μια "από τις πιο ζυλευτές γκαρνταρόμπες στο Χόλιγουντ", σύμφωνα με τους... ψηφοφόρους της, οπότε με άνεση άφησε πίσω στη δημοσκόπηση την υπερβολική Lady Gaga αλλά και την καθιερωμένη μέχρι πρότινος ως απόλυτο fashion icon Sarah Jessica Parker!

H Suri έχει πολλάκις απαθανατιστεί από παπαράτσι να φοράει πανάκριβα ρούχα παιδικών σειρών που έχουν επιμεληθεί διάσημοι σχεδιαστές μόδας, να κρατά επώνυμες τσάντες και να τρέχει πάνω σε τακούνια, προκαλώντας τα πικρόχολα δημοσιογράφων και αμυντικές απαντήσεις της μαμάς της (για να είμαστε δίκαιοι, τα τακούνια ήταν παπούτσια χορού, που τα φορούν κατά κόρον τα μικρά κοριτσάκια που ασχολούνται με την τέχνη της Τερψιχόρης από νωρίς).

Για την ιστορία, πρώτη στη λίστα ήταν η επίσης νεότατη Emma Watson, πρωταγωνίστρια του Χάρι Πότερ, ενώ η Jennifer Aniston βρέθηκε στην 11η θέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ