«Οι αδελφές δεν πάνε παράδεισο», τραγουδάει 4χρονος σε χορωδία [βίντεο] - iefimerida.gr

«Οι αδελφές δεν πάνε παράδεισο», τραγουδάει 4χρονος σε χορωδία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βίντεο που δείχνει τον 4χρονο να τραγουδάει το άκρως προσβλητικό αυτό ύμνο, εντός της Apostolic Truth Tabernacle Church στο Γκρίνσμπεργκ της Ιντιάνα, έχει εκατομμύρια views. Καθώς επίσης και εντονότατες αντιδράσεις από επώνυμους γκέι. Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν στο βίντεο είναι και η συγγραφέας του Ιnterview with a Vampire, που απορεί πως γίνεται να επιτρέπεται στους φανατικούς Χριστιανούς να μαθαίνουν τα παιδιά τους να μισούν, αλλά οι Εκκλησίες τους να μην πληρώνουν φόρους.

«Η Βίβλος είναι σωστή, όλοι οι άλλοι λάθος. Καμία αδελφή δεν πρόκειται να πάει στον παράδεισο», τραγουδάει με περηφάνια 4χρονος, με το ποίμνιό της εκκλησίας του στο Γκρίνσμπεργκ της Ιντιάνα να έχουν σηκωθεί και να τον χειροκροτούν.

Οι οργανώσεις υπεράσπισης των δικαιωμάτων των γκέι είναι δικαίως εξοργισμένες, ενώ η σελίδα στο Facebook της συγκεκριμένης εκκλησίας έχει κατακλυστεί από χιλιάδες μηνύματα διαμαρτυρίας.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η συγκεκριμένη εκκλησία έχει ήδη βεβαρυμένο παρελθόν, καθώς ήταν εδώ το 2010 που ο 15χρονος Μπίλι Λούκας αυτοκτόνησε, εξαιτίας συνεχιζόμενων πειραγμάτων από τους συμμαθητές του που έλεγαν ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ