H Ριάνα μας δείχνει τα οπισθία της στο νέο Esquire [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

H Ριάνα μας δείχνει τα οπισθία της στο νέο Esquire [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γυμνόστηθες φωτογραφίες της από το backstage, που είχε ποστάρει πριν από μήνα, δεν συγκρίνονται με το τελικό αποτέλεσμα. Γιατί η 24χρονη τραγουδίστρια δεν είναι καυτή μόνο με όσα δείχνει στο Esquire, αλλά και με όσα λέει. Συγκεκριμένα με το πόσο της αρέσει να βλέπει την Αγγλίδα τραγουδίστρια Σέριλ Κόολυ να σκύβει.

«Η Σέριλ Κόουλ είναι τόσο καυτή. Μου αρέσει να την βλέπω να δουλεύει. Συγκεκριμένα ενώ καθαρίζει το πάτωμα. Ιδιαίτερα όταν σκύβει για να πιάσει πράγματα».

H Ριάνα μας δείχνει τα οπισθία της στο νέο Esquire [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0

Μια προκλητική δήλωση που έρχεται να συνοδεύσει μούρλια την προκλητική φωτογράφηση και το backstage βίντεο της 24χρονης σταρ.

H Ριάνα μας δείχνει τα οπισθία της στο νέο Esquire [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 1

Όσον αφορά το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί σε junkie της δημοσιότητας, τουιτάροντας και ποστάροντας κάθε στιγμή της ζωής της, δηλώνει «Εγώ ζω απλά την ζωή μου. Και τα μίντια την καταγράφουν. Αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που ο κόσμος δεν ξέρει για μένα».

H Ριάνα μας δείχνει τα οπισθία της στο νέο Esquire [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 2

Όπως, π.χ. ότι θα ήθελε να παντρευτεί και να νοικοκυρευτεί σε πέντε χρόνια « Πιστεύω ότι μέχρι τότε θα έχω βρει ένα άντρα. Γιατί από εκεί πρέπει να ξεκινήσω, σωστά;»

H Ριάνα μας δείχνει τα οπισθία της στο νέο Esquire [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ