Ρεκόρ χτυπημάτων στο διαδίκτυο για τη νέα «δίκη» του Σωκράτη - iefimerida.gr

Ρεκόρ χτυπημάτων στο διαδίκτυο για τη νέα «δίκη» του Σωκράτη

Ρεκόρ χτυπημάτων στο ίντερνετ για το Σωκράτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σωκράτης συγκινεί μέχρι σήμερα γι'αυτό η Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών αποδείχτηκε «μικρή» για το πλήθος των πολιτών που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη νέα «Δίκη» του. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν τέσσερις ώρες μετά την εκδοσή τους. Ευτυχώς όμως υπάρχει και το Διαδίκτυο!

50.000 μοναδικοί επισκέπτες είδαν την αναβίωση της απόλυτης δίκης ενώ 5,3 εκατομμύρια χτυπήματα στη σελίδα την ημέρα της «Δίκης», 40.646 θεατές από την Ελλάδα 1.386 από τις Ή.Π.Α. 1.351 από τη Βρετανία, συνολικά 106 χώρες. Η αναμετάδοση γινόταν σε ελληνικά, αγγλικά γαλλικά και στη νοηματική .

Στη νέα «Δίκη του Σωκράτη», που έγινε με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Ωνάση, το κοινό ψήφισε 67% υπέρ της αθώωσης του Σωκράτη και 33% υπέρ του Δήμου των Αθηναίων.

«Οι θεατές ήθελαν να αποκαταστήσουν μια αδικία, ήθελαν να ξεπλύνουν μια ιστορική ενοχή» δήλωσε στα ΝΕΑ, η υποδιευθύντρια της Στέγης, κυρία Αφροδίτη Παναγιωτάκου εξηγώντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον για μία από τις αδιαμφισβήτητα σημαντικότερες φυσιογνωμίες του παγκόσμιου πνεύματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ