Επικράτησαν στην παράταση των Μπόστον Σέλτικς οι Μαϊάμι Χιτ [βίντεο] - iefimerida.gr

Επικράτησαν στην παράταση των Μπόστον Σέλτικς οι Μαϊάμι Χιτ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν στην παράταση των Μπόστον Σέλτικς με 115-111 και έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών της Ανατολής, αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης για τους τελικούς του ΝΒΑ.

Οι Σέλτικς προηγήθηκαν με επτά πόντους στο ημίχρονο (53-46), όμως το Μαϊάμι κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο τρίτο 12λεπτο και ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση (99-99) μια και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αστόχησε στην τελευταία επίθεση, ενώ προηγουμένως είχε ισοφαρίσει με τρίποντο ο Ρέι Αλεν. Στην παράταση οι Χιτ πήραν τη νίκη και έκαναν το 2-0 με πρωταγωνιστές τους Τζέιμς (34 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και Ντουέιν Ουέιντ, που σημείωσε 23 πόντους. Το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του έκανε για τους Σέλτικς ο Ραζόν Ρόντο, ο οποίος αγωνίστηκε και στα 53 λεπτά της αναμέτρησης σημειώνοντας 44 πόντους, ενώ είχε 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί στην έδρα της Βοστόνης το βράδυ της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ