Σοκ-43χρονος έβγαλε τα εντόσθια του και τα πέταξε στους αστυνομικούς - iefimerida.gr

Σοκ-43χρονος έβγαλε τα εντόσθια του και τα πέταξε στους αστυνομικούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την χειρότερη έκπληξη της ζωής τους είχαν δυο άντρες της αστυνομίας του New Jersey που μπήκαν στο σπίτι του 43χρονου Γουέιν Κάρτερ, μετά από καταγγελίες των γειτόνων για αυτοκτονική συμπεριφορά. Όταν τους είδε, άρχισε να μαχαιρώνει τον εαυτό του στα πόδια, το λαιμό και την κοιλιά. Ενώ, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τους πέταξε στο πρόσωπο και μέρος των εντοσθίων του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα, σύμφωνα με το NBC New York, Κυριακή πρωί, με τους αστυνομικούς να αναγκάζονται στην πόρτα για να μπουν στο σπίτι του υπόπτου.

Όταν εκείνος άρχισε να τους πετά κομμάτια σάρκας του -και αφού του έριξαν σπρέι πιπεριού χωρίς αποτέλεσμα- αποφάσισαν να οπισθοχωρήσουν και να φωνάξουν τις ειδικές δυνάμεις (SWAT).

Μόνο τότε κατάφεραν οι αρχές να συλλάβουν τον ύποπτο και να τον οδηγήσουν στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή, Τζον Χέινεμαν, αιτία της σοκαριστικής συμπεριφοράς του 43χρονου είναι είτε η χρήση ναρκωτικών, είτε πνευματική ασθένεια.

Το πιο σοκαριστικό είναι ότι -λόγω της ιδιαιτερότητας του περιστατικού- δεν του έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ