Συρία: Ο στρατός εισέβαλε στην πόλη Μπανιάς - iefimerida.gr

Συρία: Ο στρατός εισέβαλε στην πόλη Μπανιάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συριακά στρατεύματα εισέβαλαν στη διάρκεια της νύχτας με άρματα μάχης στην πόλη Μπάνιας και επιτέθηκαν σε συνοικίες σουνιτών, ανακοίνωσε ακτιβιστής υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ήρθε σε επαφή με κατοίκους της πόλης.

Τα άρματα μάχης εισέβαλαν νωρίς το πρωί στην πόλη που αποτελεί προπύργιο των αντικαθεστωτικών, με κατεύθυνση τις νότιες συνοικίες, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι διαδηλωτές. Την πληροφορία μετέφεραν υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που βρίσκονται στη Λευκωσία. Οι κάτοικοι σχημάτισαν ανθρώπινες ασπίδες για να εμποδίσουν τα άρματα μάχης να πλησιάσουν τις συνοικίες τους, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, οι τηλεπικοινωνίες και η ηλεκτροδότηση της πόλης έχουν διακοπεί. Στο μεταξύ, άρματα μάχης έχουν περικυκλώσει και το χωριό Μπάιντα κοντά στην Μπανιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ