«Έχω βρεθεί σε σόουμπιζ πάρτι που έβγαζαν δίσκο με ναρκωτικά», δηλώνει μοντέλο - iefimerida.gr

«Έχω βρεθεί σε σόουμπιζ πάρτι που έβγαζαν δίσκο με ναρκωτικά», δηλώνει μοντέλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνε επτά χρόνια από την πρώτη φορά που ο Παντελής Θεοχάρης δοκίμασε κοκαΐνη, σε ένα πάρτι στο Μιλάνο. Δυο συλλήψεις, μια ποινή φυλάκισης δυο ετών και μια αποτοξίνωση μετά, είναι έτοιμος για να μιλήσει για την εμπειρία του.

«Είχε γίνει συνήθεια. Αν δεν έπινα αισθανόμουν πεσμένος, αδύναμος, δεν είχα όρεξη, να φάω, να βγω, να δουλέψω, ήμουν άλλος άνθρωπος», δήλωσε στο ΜΙΛΑ ο 26χρονος που μόλις αποφυλακίστηκε και ο οποίος είναι πλέον αποφασισμένος να ξεκόψει εντελώς από τα ναρκωτικά, να βρει δεύτερη δουλεία και να παντρευτεί.

Όσον αφορά την σχέση ναρκωτικών και ελληνικής σόουμπιζ, δηλώνει « Έχω συμμετάσχει σε πάρτι της σόουμπιζ που έβγαζαν δίσκο με ναρκωτικά. Αν και αυτά γίνονταν πιο έντονα παλιότερα, μέχρι και τις αρχές του 2000. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνονται και τώρα. Απλά γίνονται λιγότερο και σε πιο κλειστό κύκλο».

Στην συνέχεια μίλησε για τον ρατσισμό που αντιμετώπισε στην φυλακή («Υπάρχει ένας ρατσισμός στην φυλακή όταν είσαι 'γνωστός'. Σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Μέχρι που μπορείς να τσακωθείς») και τις λεπτομέρειες για την 2η σύλληψή του ( «Έμεινα καθαρός για επτά μήνες. Στον όγδοο με έπιασαν. Και μάλιστα μια μέρα πριν πάω διακοπές με φίλους μου, ο λόγος δηλαδή που είχα αγοράσει την ποσότητα. Συγκεκριμένα τότε είχα τσακωθεί και με την κοπέλα μου (σ.σ. μοντέλο, εστεμμένη και επίσης τότε χρήστης), επειδή ακριβώς άρχισα να πίνω»).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ