Μπαρόζο: Δεν με πίεσε ο Παπαδήμος να κάνω σκληρές δηλώσεις για την Ελλάδα - iefimerida.gr

Μπαρόζο: Δεν με πίεσε ο Παπαδήμος να κάνω σκληρές δηλώσεις για την Ελλάδα

Μπαρόζο: Δεν με πίεσε ο Παπαδήμος να κάνω σκληρές δηλώσεις για την Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επίσημη διάψευση των πληροφοριών που μετέδωσε το πρακτορείο Reuters περί αιτήματος του τέως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου προς τον πρόεδρο της Κομισιόν να παρέμβει με δήλωση - προειδοποίηση προς την Ελλάδα για το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ, προχώρησε απόψε Ζοζέ Μπαρόζο μέσω του εκπροσώπου του.

Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου της Κομισιόν στις Βρυξέλλες, ο κ.Μπαρόζο ουδέποτε δέχτηκε πιέσεις, ούτε του υποβλήθηκε αίτημα από τον κ.Παπαδήμο, προκειμένου να προβεί σε «σκληρές δηλώσεις» για την Ελλάδα.

Επί του θέματος αυτού ο εκπρόσωπος της Κομισιόν δήλωσε ότι ο πρόεδρος Μπαρόζο συμφωνεί με τα όσα δήλωσε σήμερα ο τέως πρωθυπουργός της Ελλάδας

Υπενθυμίζεται ότι το Reuters, σε δημοσίευμά του ανέφερε πως ο κ.Παπαδήμος τηλεφώνησε στον κ.Μπαρόζο ζητώντας του να κάνει δήλωση για έξοδο από το ευρώ αν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις.

Ο τέως πρωθυπουργός, με δήλωσή του προς το «Βήμα» διέψευσε το δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων αναφέροντας πως «δεν ζήτησε από κανέναν να κάνει καμμία δήλωση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ