Ζαχαροπλάστης παρενοχλούσε σεξουαλικά 14χρονη μέσω Facebook - iefimerida.gr

Ζαχαροπλάστης παρενοχλούσε σεξουαλικά 14χρονη μέσω Facebook

Ζαχαροπλάστης παρενοχλούσε σεξουαλικά 14χρονη μέσω Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωριμία της 14χρονης από την Καλαμάτα με τον νεαρό ζαχαροπλάστη που ξεκίνηση από το Facebοοk, σύντομα κατέληξε σε εφιάλτη αφού ο 24χρονος υπό την απειλή της δημοσιοποίησης στο ίντερνετ πορνογραφικού υλικού την ανάγκαζε να προβαίνει μαζί του σε συνομιλίες σεξουαλικού περιεχομένου.

Στην αρχή η «σχέση» τους περιοριζόταν στο να συνομιλούν διαδικτυακά. Ο 24χρονος, όμως, δεν μπορούσε να αρκεστεί σε αυτό....

Υπό την απειλή ότι θα ανέβαζε στο διαδίκτυο υλικό πορνογραφικού χαρακτήρα που είχε δημιουργήσει με φωτογραφίες που είχε υποκλέψει από το προφίλ του κοριτσιού, της απέσπασε τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Ο εφιάλτης, όμως για αυτήν, μόλις ξεκινούσε. Τις αμέσως επόμενες ημέρες δέχτηκε επανειλημμένα απειλητικά τηλεφωνήματα, στα οποία ο νεαρός ζαχαροπλάστης της ζητούσε επίμονα να συνευρεθούν σεξουαλικά ενώ την ανάγκαζε να προβαίνει μαζί του σε συνομιλίες σεξουαλικού περιεχομένου

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Από την ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία έγινε ύστερα από άρση του απορρήτου, που εγκρίθηκε από τον εισαγγελέα, ταυτοποιήθηκε ως διαχειριστής του προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και ως αποστολέας των απειλητικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων ο 24χρονος ζαχαροπλάστης.

Ο 24χρονος συνελήφθη χθες στη Καλαμάτα και οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν τα αδικήματα της απειλής και της κατ' εξακολούθηση προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας με ανήθικες προτάσεις μέσω Διαδικτύου.

Ύστερα από έρευνα στο σπίτι του, καθώς και στο κατάστημα που διατηρεί στη Καλαμάτα, βρέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο 24χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ