Προσπαθούσε να σκοτώσει μια αράχνη και έπεσε από το μπαλκόνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Προσπαθούσε να σκοτώσει μια αράχνη και έπεσε από το μπαλκόνι [εικόνες]

Προσπαθούσε να σκοτώσει μια αράχνη και έπεσε από το μπαλκόνι [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σε κατάσταση υστερίας προσπαθούσε να διώξει την αράχνη που είχε μπει στη βαλίτσα της, γλίστρησε και έπεσε από τον 80ό όροφο», κατέθεσε η μητέρα της νεαρής καλλονής που έπεσε από τον έκτο όροφο μεγάλης ξενοδοχειακής εγκατάστασης.

Μια στιγμή απροσεξίας ήταν η αιτία του τραγικού ατυχήματος της Σαντάλ Σέργκινσον που συγκλόνισε την κοσμοπολίτικη Μαγιόρκα. Το 24χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο αφού έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του δωματίου της, από ύψος 24 μέτρων.

Η Αγγλίδα τουρίστρια βρίσκεται στην εντατική με πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο, τα πόδια και άλλα σημεία του σώματός της αλλά οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα την κρατήσουν στη ζωή.

Οι πρώτες μαρτυρίες έλεγαν πως η Σαντάλ τσακωνόταν με την μητέρα της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όταν σε έξαλλη κατάσταση πραγματοποίησε σάλτο θανάτου. Η 44χρονη μητέρα, Κίμπερλι, ωστόσο εξήγησε πως οι φωνές της κόρης της δεν απευθύνονταν στην ίδια αλλά... στην αράχνη που βρήκε να περπατά μέσα στη βαλίτσα της.

«Δεν τσακωνόμασταν. Θα γελάσετε ίσως αν σας πω τί πραγματικά συνέβη. Βρήκαμε μια αράχνη στη βαλίτσα και φωνάζαμε η μία στην άλλη για το ποιά θα την σκότωνε. Στο τέλος αρπάξαμε και οι δύο τη βαλίτσα και τη βγάλαμε στο μπαλκόνι για να πετάξουμε την αράχνη στο κενό. Η κόρη μου γλίστρησε, έχασε την ισορροπία της και έπεσε από το μπαλκόνι. Ήταν τρομερό. Νόμιζα ότι θα τη βρίσκαμε νεκρή», κατέθεσε η μητέρα η οποία έκανε διακοπές με την κόρη της στο resort του Magaluf.

Οι αρχές εξετάζουν ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα καθώς υπάρχουν μαρτυρίες κατά τις οποίες η κυρία Σέργκινσον παραλίγο να πεθάνει μπροστά στην κόρη της, στο σπίτι τους στο Μίντλεσμπρο, όταν ο 34χρονος γείτονας της έκοψε τον λαιμό έπειτα από έναν άγριο καυγά. Χρειάστηκε να κάνει πολλαπλές πλαστικές εγχειρήσεις ενώ ο γείτονες μπήκε φυλακή χωρίς αναστολή για τέσσερα χρόνια.

Η μητέρα δήλωσε πάντως στις αρχές ότι δεν θα άντεχε άλλη απώλεια καθώς το 1999 έχασε την 7χρονη κόρη της από βαριά ασθένεια.

Εκείνο που προβληματίζει ωστόσο την ισπανική αστυνομία είναι πως τις τελευταίες έξι εβδομάδες τρεις Βρετανοί έχασαν την ζωή τους πέφτοντας από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Magaluf!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ