Δημοπρατήθηκε η βιοκλιματική ανάπλαση του Δήμου Αμαρουσίου - iefimerida.gr

Δημοπρατήθηκε η βιοκλιματική ανάπλαση του Δήμου Αμαρουσίου

Μαρούσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοπρατήθηκε στην Περιφέρεια Αττικής, το έργο της Βιοκληματικής Ανάπλασης του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Αμαρουσίου, παρουσία των Αντιδημάρχων του Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαου Πέππα και Σπύρου Σταθούλη.

Η δημοπράτηση διεξήχθη με επιτυχία και ανακηρύχθηκε ο προσωρινός μειοδότης, ο οποίος προσέφερε έκπτωση 36% στον προϋπολογισμό του έργου που ανέρχεται στα 5.500.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Μετά τη δημοπράτηση, θα ακολουθήσει ένα διάστημα περίπου 4 μηνών μέχρι να γίνει ο έλεγχος που προβλέπει η νομοθεσία και να υπογραφεί η σύμβαση εκτέλεσης του έργου.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Η ολοκλήρωση της δημοπράτησης από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και η ανακήρυξη προσωρινού μειοδότη για το έργο της Βιοκλιματικής Ανάπλασης του Κέντρου του Αμαρουσίου, αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη για ένα έργο που οραματίστηκε και διεκδίκησε η Δημοτική μας Αρχή. Πλέον το νερό μπήκε στο αυλάκι και αισιοδοξώ ότι μέσα στους επόμενους 3-4 μήνες το μεγαλύτερο έργο που σχεδιάστηκε ποτέ για το Μαρούσι, έργο που θα δώσει ανάσα στην εμπορική αγορά της πόλης μας αλλά και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων, επιτέλους θα ξεκινήσε».

Δημοπρατήθηκε η βιοκλιματική ανάπλαση του Δήμου Αμαρουσίου | iefimerida.gr 0
Δημοπρατήθηκε η βιοκλιματική ανάπλαση του Δήμου Αμαρουσίου | iefimerida.gr 1
Δημοπρατήθηκε η βιοκλιματική ανάπλαση του Δήμου Αμαρουσίου | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ