Η... Φεράρι του Σαρκοζί διώκεται από το δελτίο ειδήσεων - iefimerida.gr

Η... Φεράρι του Σαρκοζί διώκεται από το δελτίο ειδήσεων

Η... Φεράρι του Σαρκοζί διώκεται από το δελτίο ειδήσεων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρώην του Σαρκοζί, η Λοράνς Φεράρι, είχε πάρει την αξιοζήλευτη θέση να λέει κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο γαλλικό κανάλι TF1. Τα γαλλικά Μέσα είχαν τότε ξεσαλώσει : «Ο Σαρκοζί έφερε μαζί και τη Φεράρι του» έγραφαν, κάνοντας λογοπαίγνιο με τη γνωστή μάρκα του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Η υπόθεση είχε αναστατώσει τον γαλλικό Τύπο που αναζητούσε αισθησιακό ρεπορτάζ αφού ο Σαρκοζί ήταν ήδη παντρεμένος με την Κάρλα Μπρούνι. Υπονοούμενα για διπλή σχέση και αιώνιο έρωτα έδιναν και έπαιρναν σε εφημερίδες και περιοδικά. Δεν έλειπαν και οι αιχμές από τους δημοσιογράφους που έχασαν τη θέση τους στο κεντρικό δελτίο με την άφιξη της Φεράρι στο κανάλι και το θέμα είχε πάρει διαστάσεις «προεδρικού σκανδάλου».

Η Λοράνς Φεράρι εκδιώκεται τώρα από το κανάλι, ένα μόλις μήνα μετά την ήττα του Νικολά Σαρκοζί στις προεδρικές εκλογές.

Η ίδια δήλωσε ότι η αποχώρησή της ήταν δική της επιλογή και έκλεισε ήδη συμβόλαιο για ένα τοκ σόου στο καλωδιακό κανάλι Canal+.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ