Η Κατσέλη στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ «χωρίς ανταλλάγματα» - iefimerida.gr

Η Κατσέλη στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ «χωρίς ανταλλάγματα»

Η Κατσέλη στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ «χωρίς ανταλλάγματα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνη της, χωρίς τον Χάρη Καστανίδη, ο οποίος διαφωνεί με τη σύμπραξη της Κοινωνικής Συμφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε πριν από λίγο η Λούκα Κατσέλη με τον Αλέξη Τσίπρα.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της συστράτευσης όλων «των γνήσια προοδευτικών δυνάμεων και επίτευξης προγραμματικής σύγκλισης με στόχο μια προοδευτική διακυβέρνηση», την οποία επιδιώκει ο κ. Τσίπρας .

Ο κ. Τσίπρας με την κυρία Κατσέλη συμφώνησαν σε προεκλογική και μετεκλογική συμφωνία «πάνω σε θέσεις και όχι και ανταλλάγματα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «το διακύβευμα δεν είναι η παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωζώνη αλλά η παραμονή στην ευρωζώνη με λαό που να ζει με αξιοπρέπεια ή λαό λεηλατημένο».

Η κυρία κατσέλη υποστήριξε ότι θα στηρίξει τις γνήσιες λαϊκές δυνάμεις αυτού του τόπου όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Τις επόμενες ημέρες, όπως δήλωσε η κυρία Κατσέλη, θα οριστικοποιηθούν οι όροι της συμφωνίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ