Τζήμερος: Κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από τους Έλληνες - iefimerida.gr

Τζήμερος: Κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από τους Έλληνες

Τζήμερος: Κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από τους Έλληνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέση για το πρόβλημα των αλλοδαπών πήρε σήμερα ο πρόεδρος της «Δημιουργίας, Ξανά!», Θάνος Τζήμερος, υποστηρίζοντας ότι κάθε μετανάστης που εργάζεται στη χώρα μας «παίρνει μια θέση από τους Ελληνες» και διατύπωσε την άποψη ότι οι μετανάστες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως φθηνά εργατικά χέρια σε ελληνικές επιχειρήσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα ανταγωνιστούν αντίστοιχες επιχειρήσεις στη Βουλγαρία, όπου το μισθολογικό κόστος είναι πολύ χαμηλό.

Μιλώντας στο VIMA FM σημείωσε ότι η ζωή των μεταναστών στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι τέτοια, ώστε όταν τηλεφωνούν στα χωριά τους να μην λένε ότι η ζωή στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερη από ό,τι στις πατρίδες τους. Με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέπονται άλλοι μετανάστες από το να σκέφτονται την Ελλάδα ως πιθανό προορισμό τους, ανέφερε.

Ο κ. Τζήμερος εξήγησε ότι για τη λύση του προβλήματος των λαθρομεταναστών, η χώρα μας θα πρέπει να συζητήσει με τους ευρωπαίους εταίρους της, καθώς δεν αφορά μόνο την ίδια. Σημείωσε, δε, ότι η Ελλάδα δεν πρέπει και δεν μπορεί να φυλάσσει μόνη τα σύνορά της για την είσοδο παράνομων μεταναστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ