"Εξηγήσεις" ζητά η Ν.Δ. από την κυβέρνηση για το Λουξεμβούργο - iefimerida.gr

"Εξηγήσεις" ζητά η Ν.Δ. από την κυβέρνηση για το Λουξεμβούργο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήρη ενημέρωση για την μυστική σύσκεψη του αποκάλυψε το περιοδικό Spiegel ζήτησε η ΝΔ, δια του εκπροσώπου της, Γιάννη Μιχελάκη. «Με μεγάλη καθυστέρηση και χωρίς να υπάρχει σαφής και ξεκάθαρη πληροφόρηση, παρά μόνο ανεύθυνες φήμες, η κυβέρνηση επιβεβαίωσε, τελικά, τα μεσάνυχτα ότι ο υπουργός Οικονομικών βρίσκεται σε μυστική σύσκεψη στο Λουξεμβούργο. Παραμένει, ωστόσο, ακόμη μυστήριο ποιο ήταν το πραγματικό αντικείμενο της σύσκεψης αυτής.

Η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει, με σαφήνεια και υπευθυνότητα, για τις διαπραγματεύσεις που γίνονται από χθες το απόγευμα στο Λουξεμβούργο. Την κρίσιμη αυτή ώρα μισόλογα και ασάφειες δεν βοηθούν», επισήμανε ο Γιάννης Μιχελάκης, ενώ ακόμη και σήμερα αναμένεται να δώσει συνέχεια στο θέμα η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ