Ελληνίδα παρουσιάστρια: Παιδιά αν χωρίσουν οι γονείς θα φταίτε εσείς [βίντεο] - iefimerida.gr

Ελληνίδα παρουσιάστρια: Παιδιά αν χωρίσουν οι γονείς θα φταίτε εσείς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό αμφισβήτηση τίθεται η ψυχική υγεία παρουσιάστριας της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία απευθυνόμενη σε παιδιά είπε ότι αν δεν αφήνουν τους γονείς τους να περνούν λίγο χρόνο μόνοι τους, τότε εκείνοι θα χωρίσουν και θα φταίνε αυτά.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια συμβουλεύει τους μικρούς της τηλεθεατές: «Πρέπει να καταλάβετε αγαπημένα μου παιδιά, ότι ο μπαμπάς και η μαμά χρειάζονται και χρόνο να είναι μόνοι τους. Το ζευγάρι πρέπει να μένει μόνο του. Το βράδυ, βλέπετε τηλεόραση. Κάποια στιγμή, διακριτικά και όμορφα αποσυρθείτε στο δωμάτιό σας, για να μπορέσουν να χαϊδευτούν. Γιατί μπροστά σας δεν μπορεί ο μπαμπάς να πάρει αγκαλιά τη μαμά. Γιατί αν δεν παίρνει ο μπαμπάς τη μαμά αγκαλιά, σας πληροφορώ ότι πολύ σύντομα θα χωρίσουν και τα θύματα θα είστε εσείς αγαπημένα μου παιδιά».

Το βίντεο προβλήθηκε από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» με την επισήμανση ότι το ΕΣΡ δεν έχει μπει στη διαδικασία καν να παρέμβει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ