«Καυτή» τελετή αποφοίτησης στη Δανία – Πρόβαλαν sex tape μαθητή! - iefimerida.gr

«Καυτή» τελετή αποφοίτησης στη Δανία – Πρόβαλαν sex tape μαθητή!

Δανία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αξέχαστη θα μείνει η φετινή τελετή αποφοίτησης στους μαθητές ενός λυκείου στη Δανία, καθώς κατά τη διάρκεια προβολής βίντεο με τις καθημερινές τους δραστηριότητες, πήραν μια μικρή γεύση των σεξουαλικών ικανοτήτων ενός εξ αυτών.

Ενώ η τελετή βρισκόταν σε εξέλιξη, ο διευθυντής του σχολείου είχε ξεκινήσει την προβολή ενός βίντεο με καθημερινές στιγμές των μαθητών που αποφοιτούσαν. Οι περίπου 450 παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν συγκινημένοι, όταν η προβολή σταμάτησε απότομα και στη θέση της εμφανίστηκαν πλάνα ενός μαθητή που έκανε σεξ με μια νεαρή που δεν φοιτούσε στο συγκεκριμένο σχολείο.

Ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι ο μαθητής, ο οποίος δεν ήταν μεταξύ των αποφοίτων, καθώς φοιτά σε μικρότερη τάξη, θα τιμωρηθεί, ενώ με τη νέα σχολική χρονιά θα διεξαχθεί έρευνα για να διαπιστωθεί πώς το sex tape του νεαρού μπήκε εμβόλιμο στο βίντεο των μαθητών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ