Zήλεψε την Ριάνα η Φέργκι -Τουίταρε φωτό της με μπικίνι - iefimerida.gr

Zήλεψε την Ριάνα η Φέργκι -Τουίταρε φωτό της με μπικίνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 37χρονη τραγουδίστρια των Black Eyed Peas φρόντισε να υπενθυμίσει στους φαν της ότι διατηρείται σε άψογη φόρμα, κάνοντας κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει, δηλαδή τουιτάροντας σέξι φώτο της. Οι τόπλες, υποθέτουμε, ότι θα ακολουθήσουν σύντομα.

Στομάχι-φέτες, στήθος στο γνωστό ύψος του και διάπλατο χαμόγελο ευτυχίας είναι τα πρώτα πράγματα που προσέχεις στην συγκεκριμένη φωτό της Φέργκι των Black Eyed Peas, από τις διακοπές της στο Μεξικό.

Zήλεψε την Ριάνα η Φέργκι -Τουίταρε φωτό της με μπικίνι | iefimerida.gr 0

Ενώ στην συνέχεια θα δείτε και ορισμένες φωτό από προηγούμενες εξορμήσεις της στην παραλία, ώστε να κάνετε την σύγκριση.

Zήλεψε την Ριάνα η Φέργκι -Τουίταρε φωτό της με μπικίνι | iefimerida.gr 1

Οι συγκεκριμένες διακοπές είναι και οι πρώτες που έχει καταφέρει να κάνει με τον εδώ και τρία χρόνια σύζυγό της, τον Τζος Ντούχαμελ του τηλεοπτικού Las Vegas, λόγω των γεμάτων προγραμμάτων της.

Zήλεψε την Ριάνα η Φέργκι -Τουίταρε φωτό της με μπικίνι | iefimerida.gr 2

Όπως έχει δηλώσει σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη «Η μουσική είναι στο αίμα μου. Αλλά μετά από οχτώ χρόνια, όπου κάθε μέρα κοιμάμαι σε διαφορετικά κρεβάτια, σε διαφορετικές χρονικές ζώνες, χρειάζομαι να αποκτήσει μια δομή η ζωή μου. Θέλω να μπορώ να γυρίσω σπίτι και να είναι μια νοικοκυρά που έχει το χρόνο να ασχοληθεί με την διακόσμηση του σπιτιού της και άλλα τέτοια πράγματα».

Zήλεψε την Ριάνα η Φέργκι -Τουίταρε φωτό της με μπικίνι | iefimerida.gr 3


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ