Ισοφάριση ή τίτλος στον τέταρτο τελικό Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Ισοφάριση ή τίτλος στον τέταρτο τελικό Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού

Ισοφάριση ή τίτλος στον τέταρτο τελικό Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 19:00 στο ΟΑΚΑ στον τέταρτο τελικό της Α1 μπάσκετ με στόχο να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει την σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να στεφθούν πρωταθλητές.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο σε σειρά τελικών για πρώτη φορά μετά το 1999 όταν είχαν κερδίσει στο 4ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και κατέκτησαν τελικώς το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού και θέλουν να κερδίσουν το σημερινό παιχνίδι για να διεκδικήσουν τον τίτλο σε πέμπτο παιχνίδι μέσα στο ΣΕΦ, που θα γίνει εάν χρειαστεί το Σάββατο.

Στον αντίποδα οι Πειραιώτες βρίσκονται μία νίκη μακριά από το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια και επιθυμούν μετά την Ευρωλίγκα, να κατακτήσουν και τα πρωτεία στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός με νίκη θα σπάσει επίσης την αρνητική παράδοση που τον θέλει να χάνει στην έδρα του Παναθηναϊκού σε τελικούς από το 1993.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ιβκοβιτς δεν αντιμετωπίζουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και οι δύο ομάδες θα παρουσιαστούν πάνοπλες στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ