«Αυτός δέρνει γυναίκες», δηλώνει για τον Μάθιου Φοξ συμπρωταγωνιστής του στο Lost - iefimerida.gr

«Αυτός δέρνει γυναίκες», δηλώνει για τον Μάθιου Φοξ συμπρωταγωνιστής του στο Lost

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια στιχομυθία στο τουίτερ ανάμεσα στον Ντόμινικ Μόναχαν (σ.σ. τον Τσάρλι του Lost) και μια φαν που του ζήτησε το account του Φοξ ξεκίνησε ένα σκάνδαλο που μπορεί να καταστρέψει την καριέρα και των δυο.

«Δεν πρόκειται να σου δώσω τα στοιχεία του. Αυτός δέρνει γυναίκες», ήταν η απάντηση του Βρετανού ηθοποιού στην φαν. Όταν εκείνη τον ρώτησε πως είναι δυνατόν να λέει τέτοια πράγματα, όταν έχουν περάσει τόσο όμορφες στιγμές μαζί, εκείνος απάντησε «Πως ξέρεις τι κάναμε εμείς στα γυρίσματα; Δεν ξέρεις κανένα από τους δυο μας. Πάντως αυτός δέρνει γυναίκες. Και δεν μιλώ για μεμονωμένα περιστατικά. Το κάνει συχνά. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο τύπος».

«Αυτός δέρνει γυναίκες», δηλώνει για τον Μάθιου Φοξ συμπρωταγωνιστής του στο Lost | iefimerida.gr 0

Όπως είναι προφανές, το τουίτερ πήρε φωτιά, με φαν του Lost να ρωτάνε τον Μόναχαν αν δεν φοβάται ότι θα φάει μήνυση για δυσφήμιση, οπότε εκείνος απάντησε «Είναι πολύ δύσκολο να μηνύσεις κάποιον επειδή λέει την αλήθεια».Κάτι που σημαίνει ότι ο Ντόμινικ έχει πολλά ράμματα για την γούνα του Φοξ.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο σταρ του Lost έχει δείξει δείγματα προβληματικής συμπεριφοράς, όπως πέρυσι, όταν προσπάθησε να ανέβει ακάλεστος σε ένα λεωφορείο εντός του οποίου γινόταν πάρτι και -όταν η γυναίκα οδηγός του το απαγόρευσε – άρχισε να της ρίχνει μπουνίδια στο πρόσωπο και στα γενετικά όργανα.

Η πλευρά του Φοξ δεν έχει ακόμη απαντήσεις στις κατηγορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ