«Φθηνή» και «λίγη» χαρακτήρισε την Ελευθερία Ελευθερίου η Ελπίδα - iefimerida.gr

«Φθηνή» και «λίγη» χαρακτήρισε την Ελευθερία Ελευθερίου η Ελπίδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δυσμενή σχόλια για την εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου συνεχίζονται, με τα χειρότερα από όλα να έρχονται από την Ελπίδα, η οποία και είχε πάρει παλιότερα μέρος στον διαγωνισμό. Μεταξύ άλλων, την συνέκρινε με τον Μιχάλη Ρακιντζή.

«Λυπήθηκα πάρα πολύ όταν άκουσα αυτά που άκουσα. Φωνητικά ήταν πολύ λίγη η Ελευθερία. Γλυκό, όμορφο κορίτσι, μια χαρά, αλλά φωνητικά δεν ήταν καλή (...). Το τραγουδάκι μας ήταν συμπαθητικό, αλλά το όλο πράγμα δεν ήταν ωραίο. Εγώ δεν καμάρωσα. Φωνητικά ήταν πολύ άσχημα. Ήμασταν μέσα στους πέντε χειρότερους του τελικού». Μια από τις δηλώσεις της Ελπίδας στην Μεσημεριανή Μελέτη που δεν τις αποκαλείς και διακριτικές. Κάτι που ίσως και να περίμενες από κάποια που έχει περάσει, παλιότερα, το ίδιο λούκι.

Συνεχίζοντας η Ελπίδα είπε και την γνώμη της για την εμφάνιση της Σουηδίας «Δεν μπορεί κανείς να πάρει τη θέση της Loreen γιατί το είχε στήσει πολύ καλά το πράγμα. Ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Ήταν πολύ μπροστά η εμφάνισή της. Ήταν πάρα πολύ ωραίες τραγουδίστριες όλες, εκτός από την τραγουδίστρια της Ελλάδας».

Και για «γλυκό» τελείωμα, σας αφήνουμε με το σχόλιό της για την εμφάνιση της Ελευθερίου, η οποία και πάλι δεν της άρεσε. Συγκεκριμένα την χαρακτήρισε «φθηνή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ