Σαρλίζ Θερόν-Κρίστεν Στιούαρτ μαζί σε ατμοσφαιρική φωτογράφηση [εικόνες] - iefimerida.gr

Σαρλίζ Θερόν-Κρίστεν Στιούαρτ μαζί σε ατμοσφαιρική φωτογράφηση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκεί που η femme fatale ατμόσφαιρα συναντά την γκοθ αισθητική κατοικεί η νέα φωτογράφηση του περιοδικού Interview, με τις πρωταγωνίστριες του Snow White And The Huntsman, Σαρλίζ Θερόν και Κρίστεν Στιούαρτ να ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκριση. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγάζει οποιαδήποτε έχει μάτια να δει, αφού η 32χρονη Σαρλίζ είναι -παρότι ντυμένη- 10 φορές πιο σέξι από την συμπρωταγωνίστρια της Κρίστεν.

Σαρλίζ Θερόν-Κρίστεν Στιούαρτ μαζί σε ατμοσφαιρική φωτογράφηση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Άσε που, όπως χαρακτηριστικά έχει ειπωθεί, είναι σαν η κακιά μάγισσα (που παίζει η Θερόν) να έχει καταπιεί την χιονάτη (που παίζει η Στιούαρτ).

Σαρλίζ Θερόν-Κρίστεν Στιούαρτ μαζί σε ατμοσφαιρική φωτογράφηση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στην συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση η Νοτιοαφρικανή σταρ μιλάει για το πως έχει αλλάξει η ζωή της με τη υιοθέτηση του γιου της Τζάκσον, αφού «Έχω κάνει δυο ταξίδια στην Νέα Υόρκη και ένα γρήγορο στο Λονδίνο και το Παρίσι. Αλλά εκτός από αυτό, έχω υπάρξει μαζί του κάθε νύχτα της ζωής του και έχω κάνει κάθε τάισμα μόνη μου. Δεν έχω προσλάβει νταντά, παρόλο που οι φίλες μου με συμβούλεψαν να το κάνω. Απλά έχω συνειδητοποιήσει πόσο λίγο ύπνο όντως χρειάζομαι».

Σαρλίζ Θερόν-Κρίστεν Στιούαρτ μαζί σε ατμοσφαιρική φωτογράφηση [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ενώ και η Κρίστεν Στιούαρτ πάλι για την Σαρλίζ Θερόν δηλώνοντας πως «Είναι διαφορετική από οποιοδήποτε έχω γνωρίσει. Μπαίνει σε ένα δωμάτιο και όλοι το καταλαβαίνουν. Είναι μια πραγματική movie star».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ