Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα κάνει την «τσόντα» σε κανένα κόμμα - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα κάνει την «τσόντα» σε κανένα κόμμα

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα κάνει την «τσόντα» σε κανένα κόμμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιοδείες σε γειτονιές του Λεκανοπεδίου και ομιλίες σε θεματικές εκδηλώσεις, όπως η χθεσινή, με ακροατήριο πολίτες ποντιακής καταγωγής, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου για τις επόμενες ημέρες.

Σήμερα θα παρουσιάσει την πρόταση των έξι σημείων για αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης σε φορείς της Β' Πειραιώς, ενώ αργότερα θα έχει συνάντηση με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ κατά την διάρκεια της οποίας αναμένεται να παραθέσει και τα έξι πρόσθετα σημεία του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης (πχ μείωση ΦΠΑ σε εστίαση, τουρισμό, ενσωμάτωση του «χαρατσιού» στον προοδευτικό φόρο ακινήτων).

Η προεκλογική τακτική του ΠΑΣΟΚ εστιάζεται στο να ξεδιπλώσει και κοινοποιήσει εγκαίρως τις προτάσεις του ώστε στον χρόνο που απομένει ως τις κάλπες να επιδιώξει διεξοδική συζήτηση και διάλογο με τους φορείς γύρω από τα θέματα που έχουν ανοίξει με επίκεντρο πάντα την ενίσχυση της ρευστότητας, την ανάπτυξη και τα εργασιακά..

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Βενιζέλος θα παραχωρήσει και δεύτερη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με στόχο να γίνει ακόμη πιο σαφής ως προς τις προτάσεις του αλλά και για να επαναλάβει την...προειδοποίησή του ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να κάνει την «τσόντα» σε κανένα κόμμα μετά τις εκλογές, δηλαδή δεν προτίθεται να συγκυβερνήσει άνευ όρων και συμφωνιών.

Ένα δείγμα των μετεκλογικών του προθέσεων έδειξε και χθες κατά την συνάντησή του με τους κοινωνικούς φορείς αποκαλύπτοντας σε εκπρόσωπό τους ότι οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα είχαν γίνει πολύ σκληρές για τον επιπρόσθετο λόγο ότι η χώρα βρισκόταν σε προεκλογική τροχιά. Μάλιστα, είπε, ότι ήταν σφάλμα ότι τελικώς η κυβέρνηση Παπαδήμου δέχτηκε να λάβει τα μέτρα της νέας δανειακής σύμβασης χωρίς να μπουν οι υπογραφές και των άλλων κομμάτων, υπονοώντας ότι μετά τις εκλογές θα ασκήσει πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση για μία μίνιμουμ συμφωνία σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις που αφορούν την χώρα.

Απόψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει στην Νέα Ιωνία και αύριο στο δημαρχείο Γλυφάδας. Το βράδυ της Παρασκευής θα απευθυνθεί σε νέους επιστήμονες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ το Σάββατο θα φύγει εκτός Αθηνών και θα μιλήσει το μεσημέρι στην Λιβαδειά και το βράδυ στην Χαλκίδα.

Επίσης, την Τρίτη θα μιλήσει σε θεματική εκδήλωση για την παιδεία και πάλι σε ξενοδοχείο των Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ