«Ιφιγένεια» του Σαμαρά για τη νίκη ο Γιάννης Μιχελάκης - iefimerida.gr

«Ιφιγένεια» του Σαμαρά για τη νίκη ο Γιάννης Μιχελάκης

«Ιφιγένεια» του Σαμαρά για τη νίκη ο Μιχελάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης θυσιάζεται, τοποθετούμενος στην τέταρτη μη εκλόγιμη -με βάση το αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου- θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας καθώς όπως είναι γνωστό επικεφαλής τέθηκε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.

Τελικά, ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να μην αλλάξει τη σειρά που ήδη υπήρχε και έτσι, μετά την κυρία Μπακογιάννη στη δεύτερη θέση τοποθετείται ο τέως πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαράλαμπος Αθανασίου και στην τρίτη, ο στενός του συνεργάτης Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Σαμαράς επέλεξε να αλλάξει τη δεύτερη του περιφέρεια -η πρώτη είναι πάντα η Μεσσηνία- και να πολιτευθεί στην Περιφέρεια Αττικής και όχι στη Μαγνησία.

Η σημαντικότερη αλλαγή που έγινε για να εξομαλυνθούν οι ισχυρές αντιδράσεις οι οποίες είχαν προκληθεί ήταν στην Κεφαλονιά όπου και χάθηκε η έδρα. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου τοποθετείται ο πρώην υφυπουγός Πολιτισμού στην κυβέρνηση Παπαδήμου, Πέτρος Αλιβιζάτος.

Στην Ηλεία, ο προερχόμενος από τη Δημοκρατική Συμμαχία πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κοντογιάννης τελικά θα βρεθεί στην τρίτη θέση πίσω από τον κώστα Τζαβάρα και τη Διονυσία Αυγερινοπούλου

Στα Χανιά ο κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου αφήνοντας πίσω τους κυρίους Μανούσο Βολουδάκη, Κυριάκο Βιρβιδάκη και Κώστα Γύπαρη, ενώ στο Ηράκλειο ο Λευτέρης Αυγενάκης, επίσης από τη Δημοκρατική Συμμαχία, τοποθετείται δεύτερος πίσω από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, αλλά μπροστά από τους Μάξιμο Σενετάκη και Γιώργο Δεικτάκη.

Τέλος, στην Α' Αθηνών ο προερχόμενος από το ΛΑΟΣ Θανάσης Πλεύρης τοποθετείται κάτω από τον Ανδρέα Ψυχάρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ