Αυτές είναι οι αλλαγές στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι αλλαγές στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οριακές είναι οι αλλαγές στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ τα οποία κατατέθηκαν χθες το βράδυ στον Αρειο Πάγο ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Ελάχιστα πρόσωπα αλλάζουν και μάλιστα σε θέσεις μη εκλόγιμες, με σημαντικότερη αλλαγή αυτή της αποχώρησης του τέως προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου που παραχωρεί τη θέση του στην Καστοριά στον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Θωμά Αναστασίου.

Κατά τα λοιπά, ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθήνας, ο δικηγόρος Κώστας Ντάλτας, ο βιοτέχνης Σπύρος Αλεξόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ρεσβάνης στον Πειραιά, ο γραμματέας της Νεολαίας Κώστας Πανταζής στη Θεσπρωτία, ο πρώην βουλευτής Βασίλης Τόγιας στη Βοιωτία και ο γνωστός εκδότης – βιβλιοπώλης Μπάμπης Μπαρμπουνάκης στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ