Η Ναόμι Κάμπελ κάνει αερόμπικ με μπικίνι στην Ίμπιζα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ναόμι Κάμπελ κάνει αερόμπικ με μπικίνι στην Ίμπιζα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση δεν είναι ότι η Ναόμι, στα 42 της, παραμένει κορμάρα. Αλλά ότι, παρόλο που έχει καβατζωσει (σ.σ. χωρίσει από την γυναίκα του) τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Βλάντισλαβ Ντορόνιν, αναγκάζεται ακόμη να γδύνεται για χάρη των παπαράτσι.

Το στημένο παπαρατσικό δεν είναι κάτι μπορείς να το αποδείξεις. Εκτός και αν είσαι είτε ο επώνυμος, είτε ο παπαράτσι ο ίδιος. Αλλά καταλαβαίνεις, π.χ. από την γωνία λήψης, αν είναι δυνατόν ο φωτογραφιζόμενος όντως να μην πήρε είδηση τον φωτογράφο.

Η Ναόμι Κάμπελ κάνει αερόμπικ με μπικίνι στην Ίμπιζα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στην περίπτωση της Ναόμι Κάμπελ και των φωτογραφιών της που μόλις κυκλοφόρησαν από την Ίμπιζα, το πρόβλημα δεν είναι η γωνιά λήψης, αλλά η απουσία σωματοφυλάκων.

Η Ναόμι Κάμπελ κάνει αερόμπικ με μπικίνι στην Ίμπιζα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Εκτός αν θεωρείται πιθανόν να φτάσει ένας παπαράτσι τόσο κοντά στο δισεκατομμυριούχο σύντροφο της Ναόμι, τον επανομαζόμενο και Ντόναλντ Τράμπ της Ρωσίας, χωρίς να επέμβει η προσωπική του φρουρά.

Η Ναόμι Κάμπελ κάνει αερόμπικ με μπικίνι στην Ίμπιζα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Επίσης εντύπωση προκαλεί ότι, ενώ η Ναόμι έδειξε όσο περισσότερο σάρκα μπορούσε, ο ίδιος φορούσε -ακόμη και μέσα στην θάλασσα- ένα λευκό T-shirt.

Η Ναόμι Κάμπελ κάνει αερόμπικ με μπικίνι στην Ίμπιζα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ