Επαφές Ντρογκμπά με Ρεάλ Μαδρίτης - iefimerida.gr

Επαφές Ντρογκμπά με Ρεάλ Μαδρίτης

Ντιντιέ Ντρογκμπά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να εξετάζει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν εκείνος που είχε φέρει τον Ιβοριανό επιθετικό στην Τσέλσι το 2004 και όπως αναφέρει η «Daily Mail» θέλει να έχει εκ νέου υπό τις οδηγίες του τον 34χρονο άσο. Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για επαφές του εκπροσώπου του Ντρογκμπά με τους πρωταθλητές Ισπανίας για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Για τον ήρωα των «μπλε» στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον ομάδες από την Ισπανία, την Ιταλία, την Ρωσία και την Γερμανία, ενώ φαινόταν να ήταν έτοιμος να αποδεχτεί την ιδιαίτερα προσοδοφόρα πρόταση της κινέζικης Σανγκάη Σένχουα, όμως μία νέα συνεργασία με τον «Special One» ίσως του αλλάξει γνώμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ