Εμεινε εκτός εθνικής επειδή δεν τραγούδησε τον ύμνο της χώρας [βίντεο] - iefimerida.gr

Εμεινε εκτός εθνικής επειδή δεν τραγούδησε τον ύμνο της χώρας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντεμ Λιάιτς έγινε γνωστός στο ευρύτερο ποδοσφαιρικό κοινό όταν στις αρχές του μήνα δέχτηκε επίθεση από τον προπονητή του στην Φιορεντίνα, ο οποίος τον γρονθοκόπησε.

Ο 20χρονος μέσος επέστρεψε στο προσκήνιο αυτή την φορά επειδή δεν τραγούδησε τον εθνικό ύμνο της Σερβίας κατά την ανάκρουσή του πριν από το φιλικό παιχνίδι με την Ισπανία και είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την εθνική ομάδα. «Ο προπονητής Σίνισα Μιχαΐλοβιτς είχε συνάντηση με τον παίκτη. Αφότου άκουσε ότι δεν τραγούδησε τον ύμνο για προσωπικούς λόγους και πως αυτή η στάση του δεν θα άλλαζε, ο Μιχαΐλοβιτς είπε στον παίκτη να φύγει από την ομάδα. Η πόρτα της εθνικής δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Λιάιτς, όμως θα πρέπει να αλλάξει τη συμπεριφορά του και να ενημερώσει τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς για να επιστρέψει», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η σερβική ομοσπονδία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ