Ο Τάισον δείχνει στον Μπίμπερ πως να πλακώνει παπαράτσι [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τάισον δείχνει στον Μπίμπερ πως να πλακώνει παπαράτσι [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο μέρες πριν από το επεισόδιο με τον παπαράτσι, για το οποίο ο Τζάστιν Μπίμπερ κινδυνεύει να μπει φυλακή, ο 18χρονος σουπερσταρ βρέθηκε στο Λας Βέγκας για να προπονηθεί στο μποξ με τον Μάικ Τάισον. Είναι προφανές ποιος ήταν κακή επιρροή σε ποιόν.

Όχι, ο Τζάστιν δεν δάγκωσε το αυτί του παπαράτσι που τον εμπόδιζε από το να μπει στο αυτοκίνητό του. Αλλά σίγουρα ο 45χρονος πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών όλο και κάποια συμβουλή τύπου «Οι πραγματικοί άντρες μιλάνε με τις γροθιές τους» θα έδωσε στον Μπίμπερ.

Ο Τάισον δείχνει στον Μπίμπερ πως να πλακώνει παπαράτσι [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Οι φωτογραφίες που δείχνουν τους δυο τους να προπονούνται, μόλις κυκλοφόρησαν στο τουίτερ του Τάισον, ο οποίος επίσης έγραψε «Ο Τζάστιν πέρασε από το σπίτι μου με αφορμή τα Billboard Music Awards για να πει ένα γεια στην οικογένειά μου. Πήγαμε αμέσως στο γκαράζ και τους δείξαμε ορισμένες κινήσεις».

Ο Τάισον δείχνει στον Μπίμπερ πως να πλακώνει παπαράτσι [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Άλλωστε ο έρωτας του Τζάστιν με το μποξ είναι δεδομένος, αφού είναι το μοναδικό πράγμα που τον συνδέει με τον πατέρα του -ο οποίος παράτησε την οικογένειά του όταν ο Μπίμπερ ήταν μωρό- «Ο μπαμπάς μου είναι μαχητής και μου έμαθε ορισμένα πράγματα όσο μεγάλωνα. Οπότε είμαι και εγώ αρκετά καλός μποξέρ».

Ο Τάισον δείχνει στον Μπίμπερ πως να πλακώνει παπαράτσι [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ