Η Σάρον Στόουν θυμάται ξανά, στα 54 της, το Βασικό της Ένστικτο [εικόνες+ βίντεο] - iefimerida.gr

Η Σάρον Στόουν θυμάται ξανά, στα 54 της, το Βασικό της Ένστικτο [εικόνες+ βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εποχή που το Χόλιγουντ την προτιμούσε για ρόλους femme fatale (και όχι μαμάς) θυμήθηκε η 54χρονη σταρ για τις ανάγκες extreme φωτογράφησης του Γαλλικού περιοδικού French Revue. Εκεί όπου θυμάται τον χαρακτήρα της από το Βασικό Ένστικτο, όπως δήλωσε, για να μπει στο concept που την θέλει να κλέβει ένα diner. Όπως ακριβώς το ζεύγος Pumpkin-Honey Bunny από το Pulp Fiction του Ταραντίνο.

Η Σάρον Στόουν αποδεικνύει πως είναι με διαφορά η πιο καλοστεκούμενη 54άρα εκεί έξω, φορώντας μια κοντή μαύρη περούκα και σέξι εσώρουχα και πέφτοντας στο κρεβάτι με τον φουλ στα τατού Άντον Ρίβας.

Η Σάρον Στόουν θυμάται ξανά, στα 54 της, το Βασικό της Ένστικτο [εικόνες+ βίντεο] | iefimerida.gr 0
Η Σάρον Στόουν θυμάται ξανά, στα 54 της, το Βασικό της Ένστικτο [εικόνες+ βίντεο] | iefimerida.gr 1

Όλα αυτά για τις ανάγκες της νέας της φωτογράφησης για το Γαλλικό περιοδικό French Revue που την θέλει να υποδύεται τους αρχετυπικούς χαρακτήρες των Pumpkin και Honey Bunny από το Pulp Fiction του Ταραντίνο.

Πιο λυπηρό από όλα είναι πως, παρόλο την προσπάθεια που κατάβαλε (εσώρουχα, οπλοπολυβόλα, τουαλέτα με σχίσιμο ως το Θεό) η Στόουν δεν είναι το μοναδικό εξώφυλλο για την συλλεκτική αυτή έκδοση του γνωστού περιοδικού μόδας -που γιορτάζει τα δέκα του χρόνια. Αλλά μοιράζεται αυτή την τιμή με την Σίντι Κρόφορντ.

470
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ