Σοκ- 13 παιδιά νεκρά από φωτιά σε εμπορικό κέντρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ- 13 παιδιά νεκρά από φωτιά σε εμπορικό κέντρο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πένθος έχει βυθιστεί η πρωτεύουσα του Κατάρ. Ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν εικόνες φρίκης από το εμπορικό κέντρο της Ντόχα όπου μια ολόκληρη τάξη νηπιαγωγείου εγκλωβίστηκε μεταξύ πρώτου και δεύτερου ορόφου.

Εχει διαπιστωθεί ήδη ο θάνατος τουλάχιστον 13 παιδιών και έξι ενηλίκων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την Μαδρίτη τέσσερα νεκρά παιδιά είναι ισπανικής καταγωγής. Οι πυροσβέστες μπήκαν στο φλεγόμενο κτίριο από την οροφή παρότι υπήρχαν έντονες αναθυμιάσεις καθώς το κλιμακοστάσιο κατέρρευσε και απέκλεισε τους πρώτους ορόφους.

Σοκ- 13 παιδιά νεκρά από φωτιά σε εμπορικό κέντρο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τρία από τα 13 παιδάκια που έχασαν τη ζωή τους ήταν αδερφάκια ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί όσο συνεχίζεται η έρευνα των σωστικών συνεργείων.

Σοκ- 13 παιδιά νεκρά από φωτιά σε εμπορικό κέντρο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της πυρκαγιάς στο Villagio Mall ενώ η δημοσιογράφος του Al Jazeera, Στέφανι Ντέκερ μεταδίδει ότι το νηπιαγωγείο βρίσκεται στον πρώτο όροφο όπου η πρόσβαση είναι πάρα πολύ δύσκολη αυτή τη στιγμή».

Σοκ- 13 παιδιά νεκρά από φωτιά σε εμπορικό κέντρο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το εμπορικό κέντρο εγκαινιάστηκε το 2006 και θεωρείται ο πιο δημοφιλής προορισμός των κατοίκων αλλά και των τουριστών για ψώνια και φαγητό...

Σοκ- 13 παιδιά νεκρά από φωτιά σε εμπορικό κέντρο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Σοκ- 13 παιδιά νεκρά από φωτιά σε εμπορικό κέντρο [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ