Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Παντελής Κωνσταντινίδης

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, μια και υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου και του τεχνικού διευθυντή της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ κάνοντας λόγο για διαφορά φιλοσοφίας στον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

«Παραιτούμαι από τη θέση του αντιπροέδρου και τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., τις οποίες μου έκαναν την τιμή ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. να μου αναθέσουν τα τελευταία δύο χρόνια, επειδή διαπίστωσα τις τελευταίες μέρες ότι υπάρχει διαφορά στην αντίληψη και τη φιλοσοφία για το σχεδιασμό της νέας περιόδου. Θέλω να ευχαριστήσω τους επί δύο χρόνια συνεργάτες μου και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα σεζόν», αναφέρει στην δήλωση του ο «Σβούρας» μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ.

Ο πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής της ομάδας φέρεται να έχει διαφωνήσει για το επικείμενο «διαζύγιο» του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον Λάζλο Μπόλονι, αλλά και για την φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με το όνομα του Γιώργου Δώνη ως υποψήφιου διαδόχου του Ρουμάνου τεχνικού.

Φωτογραφία: Eurokinissi

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ