Νέες συλλήψεις για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ιταλία - iefimerida.gr

Νέες συλλήψεις για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ιταλία

Scommessopoli
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιταλική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του αρχηγού της Λάτσιο, Στέφανο Μάουρι, του πρώην μέσου της Τζένοα και νυν της Πάντοβα Ομάρ Μιλανέτο και άλλων 17 ατόμων για την φερόμενη συμμετοχή τους στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων Scommessopoli.

Εκτός των δύο ποδοσφαιριστών, ο εισαγγελέας της Κρεμόνα που ερευνά την υπόθεση για την συμμετοχή παικτών που αγωνίζονται στο ιταλικό πρωτάθλημα σε οργάνωση που φέρεται να έχει την έδρα της στη Σιγκαπούρη που χρηματίζονταν για να χειραγωγούν αποτελέσματα αγώνων. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα και στο σπίτι του προπονητή της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε επειδή υπάρχουν ενδείξεις πως είχε γνώση για χειραγώγηση αγώνων της περασμένης σεζόν όταν ήταν προπονητής της Σιένα.

Η αστυνομία πραγματοποίησε επίσης έρευνα στο δωμάτιο του Ντομένικο Κρισίτο στο προπονητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται η εθνική Ιταλίας ενόψει του Euro 2012 για το διάστημα που αγωνιζόταν ο διεθνής αμυντικός στην Τζένοα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ