Η κατάρρευση της Όπερας του Σίδνεϊ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η κατάρρευση της Όπερας του Σίδνεϊ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του κόσμου κάνει το εντυπωσιακό βίντεο από το Σίδνεϊ, όπου στα πλαίσια του φεστιβάλ Vivid Sydney Festival τα πανιά της Όπερας του Σίδνεϊ σήμα κατατεθέν της πόλης με τη βοήθεια ψηφιακής τεχνολογίας, αλλάζουν χρώμα μορφή και στο τέλος να τρεμοπαίζουν σαν χάρτινα να σκίζονται να καταρρέουν.

Το φεστιβάλ έκανε πρεμιέρα στο 2009 και κάθε χρόνο για δέκα ημέρες καθηλώνει εκατοντάδες ανθρώπους με τις εφάνταστες ιδέες των καλλιτεχνών.

Το Vivid Sydney Festival είναι μια γιορτή φωτός, μουσικής και ιδεών, στα πλαίσια του οποίου διοργανώνονται συνέδρια και σεμινάρια σχετικά με τις ιδέες και τη δημιουργικότητα.

Κάθε χρόνο καλείται ένας καλλιτέχνης να μετατρέψει τα πανιά της Όπερας του Σίδνεϊ με την τεχνολογία ψηφιακού προτζέκτορα.

Έτσι φέτος η Γερμανική ομάδα Urbanscreen έχει επιφορτιστεί με το φωτισμό των πανιών της Όπερας. Και μέχρι τις 11 Ιουνίου κάθε βράδυ η Όπερα του Σίδνεϊ «φορά» τα γιορτινά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ