Επιστροφή από το Μπακού-Πικραμένη η Ελευθερίου, άνετη η Αδάμου - iefimerida.gr

Επιστροφή από το Μπακού-Πικραμένη η Ελευθερίου, άνετη η Αδάμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 17η θέση της Ελλάδας στην φετινή Eurovision ήταν η χειρότερη των τελευταίων ετών. Οπότε, η απογοήτευση στο πρόσωπο της -ντυμένης στα λευκά και με την γαλανόλευκη στην πλάτη- Ελευθερίας Ελευθερίου, μόλις προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος, ήταν κάτι παραπάνω από φυσιολογική.

«Πήγα και ήμουν έτοιμη να δεχθώ τα πάντα. Αν έλεγα ότι δεν απογοητεύτηκα, θα ήταν ψέμα», δήλωσε η Ελευθερίου, συμπληρώνοντας «Από την αρχή είχα πει ότι η Σουηδέζα ήταν φαβορί. Άξιζε να κερδίσει! Μάλιστα, στο green room πριν τα αποτελέσματα, πήγα και της είπα να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί γιατί μετά θα είσαι η νικήτρια», ανάφερε η Κύπρια ερμηνεύτρια για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.

Όσον αφορά τα κακεντρεχή σχόλια για το Aphrodisiac που ακούστηκαν, απάντησε ότι «πέρασα από μια διαδικασία τελικού. Οι Έλληνες ψήφισαν αυτό το τραγούδι και με στείλανε στη Eurovision. Εγώ έκανα ότι καλύτερο μπορούσα». Κάτι που μπορεί κάποιος και να το εκλάβει και ως σπόντα για το τραγούδι.

Εντελώς διαφορετική ήταν η ψυχολογία της Ήβης Αδάμου, 16ης στον διαγωνισμό, κατά την δική της άφιξη στην Αθήνα «Πιστεύω ότι η εμφάνισή μου ήταν αξιοπρεπέστατη και πήγαν όλα μια χαρά. Οπότε δεν έχω κάτι για να νιώθω στεναχωρημένη, ούτε αδικημένη». Κάτι στο οποίο δεν συμφωνεί ο πατέρας της που μίλησε για λόμπι και συμμαχίες που εμποδίζουν την Κύπρο να φτάσει ψηλά στον διαγωνισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ