Η Yahoo προωθεί τον «Axis», τον νέο της περιηγητή διαδικτύου [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Yahoo προωθεί τον «Axis», τον νέο της περιηγητή διαδικτύου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κατακόρυφη πτώση της πορείας της στο διαδίκτυο προσπαθεί να ανακόψει η «Yahoo» που μέχρι πριν από μερικά χρόνια ήταν μέσα στους γίγαντες της τεχνολογίας, με την προώθηση του δικού της περιηγητή στο διαδίκτυο.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητες και τις δυνατότητες της εταιρείας η οποία καινοτομεί για ακόμη μία φορά. Πλέον ο «Axis» έρχεται να δώσει μία νέα πορεία στην εταιρεία. Πρόκειται για έναν περιηγητή διαδικτύου για κινητά τηλέφωνα που όπως υπόσχεται η «Yahoo», θα είναι αρκετά πιο εύχρηστος από όλους τους άλλους του ανταγωνισμού και θα προσφέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η σημαντική καινοτομία θα είναι πως τα αποτελέσματα θα εμφανίζονται σε εικόνες και όχι σε κείμενο, ενώ με την χρήση ενός ενιαίου λογαριασμού ο χρήστης θα μπορεί να συγχρονίζει τις αγαπημένες του ιστοσελίδες ενώ ταυτόχρονα έχει και δυνατότητες live syncing στις καρτέλες. Με άλλα λόγια θα μπορεί να συνεχίσει άμεσα την περιήγηση σε κάποια ιστοσελίδα ακόμη και αν αλλάξει συσκευή.

Εκτός όμως από τις φορητές συσκευές, ο «Axis» μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε υπολογιστές μέσω ενός ειδικού plugin το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε δημοφιλή περιηγητή διαδικτύου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ