Αυτοκτόνησε λόγω χρεών ο παραλίγο πεθερός του πρίγκηπα Χάρι [εικόνες]

Ο αριστοκράτης Τσαρλς Χάρμπορντ βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του και οι πρώτες πληροφορίες λένε πως αυτοκτόνησε επειδή βρισκόταν στο χείλος της χρεωκοπίας. Η κόρη του ήταν σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι το 2009 και μια από τις πιο στενές φίλες του έκτοτε.

Ο πρίγκιπας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ καθώς φέρεται να μην γνώριζε τίποτε για την οικονομική κατάσταση της Αστριντ Χάρμποντ η οποία του είχε σταθεί το 2009 όταν χώρισε την φιλενάδα του Τσέλσι Ντέιβι, είχαν γίνει ζευγάρι και στην συνέχεια φίλοι.

Ο γνωστός στους κύκλους της αριστοκρατίας Τσαρλς Χάρμπορντ λέγεται ότι τον τελευταίο καιρό είχε πάθει κατάθλιψη λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που τον ανάγκασαν να πουλήσει το πατρικό του σπίτι και να μετακομίσει -πριν από 18 μήνες- σε ένα διαμέρισμα έναντι

Παρά τα προβλήματα εμφανιζόταν χαμογελαστός και ήρεμος στις κοσμικές εκδηλώσεις ενώ πέρσι στις ιπποδρομίες του Άσκοτ φωτογραφιζόταν σε καλή διάθεση με τις κόρες του Αστριντ και Νταβίνα.

Οι πρώτες πληροφορίες μάλιστα λένε πως ήταν η Άστριντ εκείνη που βρήκε τον πατέρα της νεκρό με τραύμα στο κεφάλι και το πιστόλι δίπλα στο πτώμα του. «Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω δημοσίως για τον πατέρα μου ακόμα. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι υπήρξε καταπληκτικός πατέρας. Για όλους όσοι τον γνώριζαν ήταν θρύλος», δήλωσε η πρώην σύντροφος του πρίγκιπα στις βρετανικές εφημερίδες. Η Άστριντ είναι μάλιστα μια από τις καλύτερες φίλες της μέλλουσας βασίλισσας της Βρετανίας, συζύγου του πρίγκηπα Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλεντον.

«Ο πρίγκιπας είναι συντετριμμένος και εξαιρετικά θλιμμένος. Είμαι βέβαιος ότι βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με τα κορίτσια. Είναι πολύ κοντά με την Άστριντ και την αδερφή της Νταβίνα», αποκάλυψε άνθρωπος των ανακτόρων ενώ οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα για την εξακρίβωση των αιτιών θανάτου μιας και υπάρχει ανησυχία για εγκληματική πράξη.

«Νομίζω ότι όπως συνέβη με πολλούς ανθρώπους έτσι και ο Χάρμπορντ χτυπήθηκε σοβαρά από την οικονομική κρίση», δήλωσε φίλος του 68χρονου αυτόχειρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ