Από τον Πολ το χταπόδι... στη Σιτά την ελεφαντίνα! - iefimerida.gr

Από τον Πολ το χταπόδι... στη Σιτά την ελεφαντίνα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mία ελεφαντίνα, ονόματι «Σιτά» αναμένεται να κλέψει φέτος την παράσταση στο Euro 2012!

Η γλυκιά Σιτά θα αναλάβει το ρόλο μάντη, προβλέποντας τα αποτελέσματα των αγώνων και έρχεται να αντικαταστήσει το... θρυλικό χταπόδι Πολ, του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το 2010.

Ο θηλυκός ελέφαντας αναμένεται να πιάσει δουλειά από την πρεμιέρα του Euro, στις 8 Ιουνίου, στο ματς της Πολωνίας με την Ελλάδα.

Ήδη η Σιτά έχει δώσει ορισμένα... δείγματα γραφής, καθώς πριν από τον τελικό του Champions League, προέβλεψε σωστά τη νίκη της Τσέλσι. Για την ακρίβεια επέλεξε να φάει ένα μήλο με τα χρώματα των Λονδρέζων, παρά εκείνο των Βαυαρών.

Από τον Πολ το χταπόδι... στη Σιτά την ελεφαντίνα! | iefimerida.gr 0

Ο διαγωνισμός ανάμεσα στην ίδια, σε ένα γαιδουράκι, σε έναν παπαγάλο και έναν ακόμη ελέφαντα ήταν... σκληρός, ωστόσο η ελεφαντίνα στέφθηκε νικήτρια!

Από τις 8 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου, η Σιτά θα υποβάλλεται στη γνωστή διαδικασία των προβλέψεων.Θα επιλέγει ένα εκ των τριών μήλων που θα παίζουν τον ρόλο του 1-Χ-2

Η πρώτη πάντως επαφή της Σιτά με τη μπάλα ήταν αποκαρδιωτική, αφού η ελεφαντίνα, μόλις κατάφερε να γραπώσει τη μπάλα την... κατάπιε!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ