Πέντε εκατομμύρια ευρώ πωλείται η βίλα του Δημήτρη Μητροπάνου [εικόνες] - iefimerida.gr

Πέντε εκατομμύρια ευρώ πωλείται η βίλα του Δημήτρη Μητροπάνου [εικόνες]

Πέντε εκατομμύρια ευρώ πωλείται η βίλα του Δημήτρη Μητροπάνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση να βάλει πωλητήριο στην πολυτελή κατοικία του μεγάλου Έλληνα ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνου , πήρε η σύζυγό του , λίγες ημέρες μετά το χαμό του.

Η βίλα με τους φοίνικες φιλοξενούσε τις πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές του άρχοντα του ζεϊμπέκικου. Εκεί είχε το αγαπημένο του πιάνο, αλλά και τους αναρίθμητους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους που συνόδευσαν την λαμπρή καριέρα του μέχρι το τέλος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, η οικογένεια του μεγάλου τραγουδιστή λίγες ημέρες μετά τον χαμό του, αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στην πολυτελή κατοικία, μιας και η απώλειά του, ρίχνει βαριά τη σκιά της εκεί... Η σύζυγός του Βένια, πουλάει την συγκεκριμένη κατοικία έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ και μετακομίζει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι.

Το σπίτι του Δημήτρη Μητροπάνου είναι περίπου 700 τ.μ., αποτελείται από 4 επίπεδα, υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και μια μεγάλη σοφίτα, που είναι στην ουσία ένα, ανεξάρτητο διαμέρισμα, με ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο...

Πέντε εκατομμύρια ευρώ πωλείται η βίλα του Δημήτρη Μητροπάνου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ