Επανασύνδεση Μουρ-Κούτσερ : Έβαλε τα κλάματα μπροστά της - iefimerida.gr

Επανασύνδεση Μουρ-Κούτσερ : Έβαλε τα κλάματα μπροστά της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πάρτι γενεθλίων προς τιμή του ραβίνου Γιεχούντα Μπεργκ (που τους πάντρεψε το 2005) φαίνεται να είναι -σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Mirror- η αφορμή που έστρωσε το δρόμο για να βρεθεί η Ντέμι και ο Άστον πάλι μαζί.

«Ήρθε λίγο μετά από τον Άστον, ντυμένη εκθαμβωτικά. Πλησίασε τον ραβίνο και του ευχήθηκε χρόνια πολλά, με τον Κούτσερ να στέκεται ένα μέτρο μακριά. Ο ραβίνος απομακρύνθηκε διακριτικά και οι δυο τους άρχισαν να μιλάνε. Το κλίμα ήταν φορτισμένο συναισθηματικά. H Mουρ τον κοιτούσε σαν ερωτοχτυπημένο κουτάβι. Στο τέλος αγκαλιάστηκαν για περίπου 60 δευτερόλεπτα και μετά απομακρύνθηκε ο ένας από τον άλλο», δηλώνει στην Βρετανική εφημερίδα αυτόπτης μάρτυρας.

Επανασύνδεση Μουρ-Κούτσερ : Έβαλε τα κλάματα μπροστά της | iefimerida.gr 0

Κατά την διάρκεια του δείπνου, ο Κούτσερ σηκώθηκε και έβγαλε ένα λόγο, στα πλαίσια του οποίου παραδέχτηκε ότι «Έχω κάνει μερικά τρομακτικά λάθη τον τελευταίο χρόνο», με την Ντέμι να τον κοιτάζει έκπληκτη. Όταν εκείνος πάλι κάτω στην καρέκλα του, δάκρυα έτρεχαν ασυγκράτητα από τα μάτια του.

«Η φωνή του Άστον έσπαγε καθώς μίλαγε. Και μετά άρχισε να κλαίει ανεξέλεγκτα, ενώ οι παρευρισκόμενοι τον χειροκροτούσαν. Είναι φανερό ότι είναι ακόμη ερωτευμένος ο ένας με τον άλλο. Πλέον είναι πολύ πιο πιθανή η συμφιλίωση από ότι το διαζύγιο», δήλωσε η ίδια πηγή.

Κάτι που φαίνεται λογικό καθώς η Μουρ, από τον Νοέμβριο που δήλωσε ότι θα τον χωρίσει, δεν έχει προβεί σε καμιά νομική κίνηση.

Ενώ επιμένει να κάνει retweet σχόλια που δείχνουν ότι είναι έτοιμη να συγχωρήσει τον «άπιστο». Όπως αυτό του ράπερ Γουιζ Καλίφα που λέει «Όλοι κάνουμε λάθη. Μην αφήσετε αυτός να είναι λόγος για να εγκαταλείψετε κάποιον που αξίζει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ