Ευρωπαϊκό «κράξιμο» για την εμφάνιση της Αλβανίας στην Eurovision [βίντεο] - iefimerida.gr

Ευρωπαϊκό «κράξιμο» για την εμφάνιση της Αλβανίας στην Eurovision [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρότι κατέλαβε την 5η θέση, με 146 συνολικά βαθμούς, η εμφάνιση της Αλβανίας ήταν που συγκέντρωσε τα περισσότερα αρνητικά σχόλια διεθνώς. Και ειδικά στο twitter.

«Η εμφάνιση της Αλβανιάς είναι για γέλια. Απλά ουρλιάζει όσο πιο δυνατά μπορεί και με φοβίζει». Αυτό είναι -σύμφωνα με την Daily Mail- ενδεικτικό σχόλιο χρήστη του twitter σχετικά με την εμφάνιση της Αλβανίας στον χθεσινό τελικό της Eurovision στο Μπακού.

Η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση της Ρόνα Νίσλιου ήταν κάπως φοβιστική, με το μαλλί πιασμένο σφηκοφωλιά, μια κοτσίδα που θύμιζε φίδι γύρω από τον λαιμό της και ένα μανδύα σαν βρικόλακα.

Αν και σχόλια στο twitter τύπου «Νομίζω ότι μόλις τώρα ξαναβρήκα την ακοή μου μετά την εμφάνιση της Αλβανίας» είναι απλά κακεντρεχή.

Ιδιαίτερα από την στιγμή που η Αλβανία και κατέλαβε τόσο υψηλή θέση και ήταν η μοναδική χώρα (εκτός από την Κύπρο) που έδωσε στην Ελλάδα 12άρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ